Головна Новини Світ США У США зловмисники влаштували стрілянину в натовпі людей: багато поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зловмисники влаштували стрілянину в натовпі людей: багато поранених

В Одному з барів Міннесоти сталася стрілянина

11 жовтня 2021, 11:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки сталася стрілянина в громадському місці. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У США зловмисники влаштували стрілянину в натовпі людей: багато поранених

У барі сталася стрілянина. Фото: Twitter

Інцидент стався в одному з барів американського міста Сент-Пол, що в штаті Міннесота. Як стало відомо, три людини почали стрілянину з вогнепальної зброї.

В результаті події загинула 20-річна дівчина і ще більше ніж десять людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце подій поспішили співробітники правоохоронних органів. Їм вдалося затримати злочинців. Оскільки деякі зі стрільців отримали поранення, вони перебувають в медичному закладі і їх укладуть під варту вже після виписки.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини події. Триває розслідування.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в японському парку розваг звалилася підлогу в приміщенні атракціону. В результаті події відвідувачі впали з третього поверху на другий. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Відзначається, що серед потерпілих перебували діти. Згідно з даними ЗМІ, інцидент стався в результаті зсуву балки, що підтримувала підлогу.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в американському національному парку дівчина отримала серйозні поранення. Американка вирушила на відпочинок зі своїм батьком і двома вихованцями. Під час прогулянки одна з собак отримала поранення під час виверження гейзера і запанікувала. Тварина впала в киплячий джерело. Дівчина поспішила на допомогу своїй собака і стрибнула услід за нею. В результаті події вона отримала опіки третього ступеня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини