Головна Новини Світ Європа Грецію струсонув потужний землетрус магнітудою понад 5 балів
commentss НОВИНИ Всі новини

Грецію струсонув потужний землетрус магнітудою понад 5 балів

Осередок підземних поштовхів залягав на глибині понад 60 кілометрів

29 грудня 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Грецію сколихнув сильний землетрус. Про це повідомляє кореспондент.

Грецію струсонув потужний землетрус магнітудою понад 5 балів

Землетрус. Фото: Pixabay

Як стало відомо, сьогодні, 29 грудня, біля берегів грецького острова Крит стався землетрус. Спочатку фахівці заявляли про те, що магнітуда підземних поштовхів становить 6.1 бала за шкалою Ріхтера, проте пізніше сейсмологічний центр знизив її до 5.7 бала.

Повідомляється, що епіцентр підземних поштовхів знаходився за 53 кілометри від міста Іракліон. Осередок сейсмоактивності залягав на глибині понад 60 кілометрів.

В цей час інформації про можливі жертви або руйнування не надходило.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що один із бразильських штатів накрила негода. Через сильні дощі, які тривали протягом декількох днів, почали утворюватися повені. Потоки води затопили населені пункти та завдали їм серйозної шкоди. Крім того, було зруйновано дві греблі, що ще більше погіршило ситуацію. На даний момент відомо, що стихія, що розбушувалася, вже встигла забрати життя, як мінімум 18 громадян. Багато місцевих жителів постраждали. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Індонезії блискавка потрапила в чоловіка, який перебував на вулиці під час сильних дощів. Повідомляється, що постраждав співробітник одного із підприємств. Чоловік у руках тримав рацію та парасольку. Фахівці припускають, що ці предмети могли залучити блискавку. Серйозний удар збив потерпілого з ніг, і той уже не зміг самостійно піднятися. Чоловік був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини