Головна Новини Світ Європа Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО)

Грета з'явилася на обкладинці журналу разом із конем

9 серпня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Екоактивістка Грета Тунберг, яка прославилася на весь світ, з'явилася на обкладинці Vogue Scandinavia. 8 серпня вийшов перший номер видання Vogue Scandinavia, публікації в якому будуть з'являтися тільки в електронній версії й загалом охоплять сферу моди та краси Ісландії, Швеції, Данії, Норвегії та Фінляндії. Про це повідомляється на сайті видання Vogue Scandinavia.

Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО)

Грета Тунберг, фото Vogue Scandinavia

Героїнею першого номера стала активістка Грета Турнберг, якій цього року виповнилося 18 років. Дівчина сповідує усвідомлене споживання і завдяки стійкій позиції стала впізнаваною активісткою в світі. За її словами, вона востаннє купувала одяг три роки тому, і то він був уже ношений.

Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО) - фото 2
Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО) - фото 3
Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО) - фото 4
Грета Тунберг прикрасила першу обкладинку Vogue Scandinavia (ФОТО) - фото 5
Грета Тунберг виглядає настільки ж свіжо, як ми бачили в різних документальних фільмах і новинах про неї. Її довгі заплетене в косу волосся, яке вона іноді смикає лежать на плечі. Вона носить смугасту бавовняну сорочку, пом'яту і пошарпану, яка виглядає так, ніби її прали тисячу разів. Її мішкуваті легінси з леопардовим принтом свідчать про їх вік. Грета вказує на клаптики шиття — дуже грубий ремонт, який вона зробила сама, пояснює дівчина.

Зазвичай активістка бере одяг у знайомих. Крім того, Грета прокоментувала свою появу на обкладинці журналу. За словами дівчини, значний вплив на екологію має індустрія моди, адже тренди змінюються зі швидкістю світла.

"Індустрія моди вносить величезний внесок в кліматичну та екологічну катастрофу, не кажучи вже про її вплив на незліченну кількість робочих, які експлуатуються по всьому світу, щоб деякі могли насолоджуватися швидкої модою, яку багато хто вважає одноразової. Багато створюють враження, ніби індустрія моди починає брати на себе відповідальність, витрачаючи фантастичні суми на кампанії, в яких вони зображують себе "екологічними", "етичними", "зеленими", "кліматично нейтральними" і "справедливими ... ", — сказала екоактивістка.

В Vogue Scandinavia Грету назвали голосом покоління, вона, до речі, тричі номінувалася на Нобелівську премію миру.

Перший номер журналу можна купити на сайті видання майже за 20 євро.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", екоактивістці Грете Тунберг встановили пам'ятник. Пам'ятник Тунберг знаходиться на території університету Вінчестера. Зображена в повний зріст скульптура "одягнена" в звичайну спортивну кофту, а також простягає руку до перехожих. Остання деталь явно вказує на те, що Грета Тунберг зазвичай намагається донести відразу всім і кожному окремо важливі аспекти простих екоречей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини