Головна Новини Світ Європа Хочеш соціальну допомогу - йди працюй: у Європі придумали, як змусити мігрантів працювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочеш соціальну допомогу - йди працюй: у Європі придумали, як змусити мігрантів працювати

Щонайменше 20 тисяч осіб будуть змушені шукати роботу

10 вересня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Данія оголосила про нововведення у сфері міграційної політики. Зазначимо, що країна проводить найсуворішу міграційну політику з усіх європейських держав. Про це повідомляє видання The Local.

Хочеш соціальну допомогу - йди працюй: у Європі придумали, як змусити мігрантів працювати

За статистикою 11% населення країни - іммігранти, фото з відкритих джерел

Прем'єр Данії Метте Фредеріксен оголосила, що мігрантам запропонують працювати певну кількість годин для отримання соціальних виплат. Йдеться про іммігрантів, що живуть у країні 3-4 роки та отримують виплати, але не вивчили повністю данську мову. Такі люди будуть зобов'язані відпрацювати не менше 37 годин на тиждень. В уряді зазначили, що це допоможе мігрантам асимілюватися.

За словами Фредеріксен, люди повинні робити якийсь внесок у життя суспільства, бути корисними й виходити з дому. Своєю чергою міністр зайнятості Петер Гуммельгард підкреслив, що роботу для мігрантів знайдуть і це може бути будь-яка робота, навіть зі збору сміття. Мігрантів змусять шукати собі зайнятість через офіси місцевого самоврядування.

Втім, такі заходи хочуть застосувати до тих, хто не може знайти постійну роботу умДанії. Поки план з впровадження нових вимог до мігрантів розглядатиме парламент.

Зазначимо, що більшість мігрантів — це громадяни країн Близького Сходу, Північної Африки та Туреччини Азії. Кількість мігрантів становить 11% населення Данії. З них 20 тисяч осіб будуть змушені працювати, якщо вони хочуть і далі отримувати соціальну допомогу. До того ж Данія вже зняла усі карантинні обмеження всередині країни. Зараз там фіксують низький рівень ускладнень від коронавірусу і смертності.

Як повідомляв портал "Коментарі", ще дві країни відкрили свої кордони для українських туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини