Головна Новини Світ Європа Іспанію накрила потужна повінь: автомобілі зносить потоками води (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанію накрила потужна повінь: автомобілі зносить потоками води (ВІДЕО)

Водою опинилися затоплені вулиці і будівлі

24 вересня 2021, 12:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Іспанії сталася масштабна повінь. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Іспанію накрила потужна повінь: автомобілі зносить потоками води (ВІДЕО)

Повінь в Іспанії. Фото: outlookindia.com

Як стало відомо, на південь країни обрушилися зливи через які почали утворюватися повені. Повідомляється, що найсильніше стихія вдарила по Балеарські острови, автономним спільнотам Андалусія, Естремадура і Валенсія.

Водою опинилися затоплені вулиці і будівлі. У постраждалих районах порушено залізничне сполучення. У деяких регіонах вода несла вулицями населених пунктів автомобілі.

Фермери повідомляють про знищення градом до половини врожаю виноградників і майже всіх посівів хурми і цитрусових. За даними фахівців, в середньому в постраждалих регіонах випало від 110 до 116 міліметрів опадів.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Гватемалі відбулося виверження вулкана Фуего. Хмара яка утворилася в результаті виверження може призвести до випадання попелу в декількох населених пунктах. Потік розпеченої вулканічної породи вже пройшов близько шести кілометрів і досяг підніжжя гори. Стовп попелу вулкана можна побачити з різних точок столиці країни. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що вулкан на Канарах став ще потужнішим. Фонтани лави досягають висоти в кілька сотень метрів. Дозволені близько 180 будівель. Понад п'ять тисяч громадян, що проживають в небезпечних районах були змушені покинути свої будинки. За останні дні амплітуда поштовхів збільшилася, що вказує на зростання інтенсивності. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини