Головна Новини Світ Європа Іспанію засипало снігом: дороги розчищає спецтехніка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанію засипало снігом: дороги розчищає спецтехніка (ФОТО)

Засипані снігом дороги розчищає спецтехніка

25 листопада 2021, 18:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Іспанію огорнуло снігом. Про це повідомляє видання УНІАН.

Іспанію засипало снігом: дороги розчищає спецтехніка (ФОТО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

У північних іспанських регіонах випала велика кількість опадів у вигляді снігу. У деяких районах температура повітря опустилася до -11 градусів за Цельсієм.

Іспанію засипало снігом: дороги розчищає спецтехніка (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Засипані снігом дороги розчищала спецтехніка. Як пише ЗМІ, у країні достроково розпочали лижний сезон, хоча курорти ще закриті. Перші відпочивальники вже встигли покататися на гірськолижних трасах.

Однак, за інформацією фахівців, найближчим часом на Іспанію може очікувати потепління. Воно принесе з собою зливи, через які навіть можуть утворитися повені.

Іспанію засипало снігом: дороги розчищає спецтехніка (ФОТО) - фото 3

Фото: EPA/UPG

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Іспанії "село-примара" піднялося з дна річки. Це сталося після того, як у річці Ліма знизився рівень води. Сьогодні залишки того, що колись було будинками, фермами, пасовищами, автомобілями та дорогами опинилися на поверхні. Населення було затоплено ще кілька десятків років тому через будівництво греблі. Тоді під водою опинилися чотири села. Місцевих мешканців переселили до інших місць. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що в Росії пролунав вибух на шахті. Після цього утворилося загоряння та робітники були змушені евакуюватися. Співробітники МНС, які прибули на місце подій, проводять пошуково-рятувальну операцію. Вони допомогли робітникам покинути шахту. Проте не всім вдалося врятувати. Було виявлено бездихані тіла одинадцяти людей. За даними ЗМІ, вибух стався в одному із вентиляційних штреків шахти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини