Головна Новини Світ Росія У Росії стався вибух на шахті: багато поранених та загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії стався вибух на шахті: багато поранених та загиблих (ФОТО)

В одному з вентиляційних штреків шахти Листяжна був зафіксований вибух

25 листопада 2021, 14:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії сталася пожежа на шахті. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії стався вибух на шахті: багато поранених та загиблих (ФОТО)

Пожежа. Ілюстрація: фото з відкритих джерел

Пригода сталася сьогодні, 25 листопада, на шахті Листяжна, що в Кемеровській області Росії. Повідомляється, що в одному із вентиляційних штреків шахти було зафіксовано вибух. Після цього утворилося спалах.

У Росії стався вибух на шахті: багато поранених та загиблих (ФОТО) - фото 2

Фото: Mash

На місце подій поспішили працівники рятувальної служби. На поверхню було евакуйовано 239 осіб. За даними адміністрації шахти, всього в ній знаходилося 285 робітників.

Аварійно-рятувальні роботи продовжуються. Наразі рятувальники виявили бездиханні тіла 11 людей. Кілька десятків шахтарів отримали поранення різного ступеня тяжкості та були доставлені до медичних закладів. Четверо з них перебувають у тяжкому стані.

У Росії стався вибух на шахті: багато поранених та загиблих (ФОТО) - фото 3

Фото: Mash

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Аргентині зграя прань напала на людей, які купалися в річці. Внаслідок пригоди поранення отримали кілька десятків громадян. Найбільше постраждала дівчинка-підліток. Хижаки відкусили їй палець на нозі. Прибулі на місце подій госпіталізували поранену. Лікарі намагалися врятувати її палець, проте це не вдалося. Після того, що сталося, влада заборонила людям купатися в цій річці. Були встановлені таблички на березі, які попереджають про хижі риби.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Бразилії під час різдвяної вечірки на вулиці обрушився тротуар. Внаслідок пригоди в ямі опинилися 33 особи. Серед постраждалих були неповнолітні. Повідомляється, що ніхто з них не отримав серйозних поранень. Наразі встановлюються причини обвалення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини