Головна Новини Світ Європа Іспанський суд дозволив чоловіку ходити голим по вулицях країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанський суд дозволив чоловіку ходити голим по вулицях країни

Іспанський суд задовільнив скаргу Алехандро Коломара, який ходив без одягу в публічних місцях Іспанії.

5 лютого 2023, 09:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Суд в Іспанії виніс рішення на користь чоловіка, якого раніше оштрафували за те, що він ходив оголеним по вулицях іспанського міста Алдая поблизу Валенсії. 29-річний Алехандро Коломар стверджував, що штрафи, які йому виписували правоохоронні органи порушили право на світогляд та свободу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Іспанський суд дозволив чоловіку ходити голим по вулицях країни

Алехандро Коломар ходить без одягу по вулицях Іспанії. Фото: REUTERS/Eva Manez

Прогулюючись іспанським містом Алехандро Коломар отримав штраф, адже робив це без одягу. Чоловік вирішив оскаржити таке рішення владних органів та звернувся до суду.

"Штраф не має сенсу. Вони звинуватили мене в непристойному ексгібіціонізмі. Відповідно до словника, це має на увазі сексуальні наміри і це не має нічого спільного з тим, що я робив", — говорить іспанець.

Оголеність в громадських місцях була офіційно дозволена в Іспанії з 1988 року, тому кожен може ходити вулицями країни без одягу, окрім Барселони та Вальядоліду, де існують регіональні заборони. Суд також зазначив, що в іспанському законодавстві існує "правовий вакуум" щодо публічної оголеності.

Цікаво, що чоловік намагався потрапити в залу суду також без одягу, на ньому були тільки туристичні черевики. Проте Коломара попросили одягнути одяг перед будівлею суду. Верховний суд регіону Валенсія ухвалив рішення, що поведінка чоловіка не несла загрози для "безпеки громадян, спокою чи громадського порядку".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найсексуальніша вболівальниця Чемпіонату світу показала фотографії в бікіні на пляжі.

Також "Коментарі" писали про американку, яка вигулювала корову на Красній площі в центрі Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини