Головна Новини Світ Росія В Москві заарештували американку, яка гуляла з коровою по Красній площі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві заарештували американку, яка гуляла з коровою по Красній площі

Активістку заарештували за те, що вона вигулювала корову на Красній площі в центрі Москви.

2 лютого 2023, 16:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Громадянку США Алісію Дей, яка є зоозахисницею та вегетаріанкою заарештували на Красній площі у Москві. Дівчина гуляла з коровою та вигукувала гасло "тварини – не їжа". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Москві заарештували американку, яка гуляла з коровою по Красній площі

В Росії затримали американку, яка гуляла з коровою по Москві. Фото з відкритих джерел

Російські силовики затримали американку за участь у несанкціонованій акції протесту. Судді Тверського районного суду заявили, що 34-річна жінка чинила опір під час затримання. Американці висунули два звинувачення на загальну суму в 20 тис. рублів, також Дей можуть ув’язнити до 15 днів або відправити на 120 годин громадських робіт.

"Я купила теля, щоб його не з'їли. Я вирішила відвезти його в таке гарне місце і показати йому країну", — сказала Алісію Дей.

Російські ЗМІ повідомляють, що Алісія Дей в’їхала в РФ по туристичній візі 21 січня і працювала в країні в організації захисту тварин.

Це вже не перший курйозний випадок з американкою. У 2021 році американка жила в українському місті Дніпро. Алісія Дей купила в селі порося та вигулювала його по місту, тварина жила разом з жінкою на зйомній квартирі. Також в планах Дей було викупити теля, яке вона хотіла врятувати від вбивства. Обох тварин забрали та передали в притулок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Франції відбуваються масові протести проти пенсійної реформи. Більшість протестуючих — жінки, яким збільшать пенсійний вік до 64 років, наразі він складає 62 роки.

Також "Коментарі" писали те. що активістку Грету Тунберг та її колегу з Африки висунули на Нобелівську премію миру 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини