Головна Новини Світ Європа Мер іспанського міста пропонує сім'ям з усього світу безкоштовні будинки і роботу: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер іспанського міста пропонує сім'ям з усього світу безкоштовні будинки і роботу: що про це відомо

Наразі для оренди доступно всього три будинки і два робочих місця

22 липня 2021, 13:57
Поділіться публікацією:

В іспанському містечку Грієгос, яке вимирає, пропонують родинам з усього світу роботу та безплатне житло. Про це повідомляє NY Post.

Мер іспанського міста пропонує сім'ям з усього світу безкоштовні будинки і роботу: що про це відомо

В місті Грієгос чекають на нових жителів (фото з відкритих джерел)

Маленьке містечко знаходиться на північному сході країни. Через різке скорочення кількості населення місцева влада придумала незвичний спосіб, як зберегти місто та повернути людей.

Стало відомо, що наданий час в місті є 3 вільні будинки, де мерія має намір безплатно поселити нових жителів. А ще — для приїжджих вже є два робочих місця в місцевому ресторані та готелі. За словами представників місцевої влади, на цьому вони не збираються зупинятися.

"Ми запропонуємо вам піти працювати на кухню в ресторані Paladar de Aragón. А ще ви можете піти керувати готелем-рестораном "Грієгос,  який знаходиться на центральній площі. Якщо ж ви працюєте віддалено, то можете користуватися нашим коворкінгом", — йдеться в оголошенні  міста.

Стало відомо, що за перші три місяці в нових жителів міста не братимуть грошей за оренду житла. А потім оренда житла буде становити 225 євро за місяць. Також у повідомленні йдеться, що перевагу матимуть родини з дітьми, щоб врятувати міську школу, де навчається  9 школярів. За кожну дитину сім'я отримає знижку на оренду житла 50 євро, відтак, якщо в родині є двоє дітей, оренда буду вартувати — 125 євро на місяць.

 Відомо, що мерія міста вже отримала більше ніж 3000 заявок від охочих зі всього світу, і ця кількість претендентів тільки зростає. Взяти приклад з мерії Грієгоса можуть й інші іспанські містечка, де кількість жителів зменшується.

 Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, що в Іспанії побудували найвищий будинок у Європі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини