Головна Новини Світ Європа В Іспанії побудували найвищий будинок у Європі: як він виглядає і скільки коштують квартири (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії побудували найвищий будинок у Європі: як він виглядає і скільки коштують квартири (ФОТО)

У будинку 47 поверхів

21 липня 2021, 19:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Будівництво гігантського хмарочоса, який намагалися створити протягом 17 довгих років, нарешті завершено. Він розташований у Бенідормі, курортному місті на східному узбережжі Іспанії. Про це повідомляє видання The Guardian.

В Іспанії побудували найвищий будинок у Європі: як він виглядає і скільки коштують квартири (ФОТО)

Найбільший будинок у Європі. Фото: valencian.es

Цей багатоквартирний будинок на сьогоднішній день є найвищим у всьому Євросоюзі. Висота будівлі становить 187 метрів, а поверхів у будинку — 47. До речі, ця будівля стала ще раз рекордсменом завдяки своєму найшвидшому ліфтк у всій країні. На самий верхній поверх цього будинку ліфт може доставити за 52 секунди.

Також джерело повідомляє, що ціна пентхауса становить близько 2 млн євро, тобто близько 64 млн грн. На звичайні квартири ціни стартують від 257 тис. євро (приблизно 8,2 млн грн). 100 із 256 квартир у новому розкішному хмарочосі були попередньо продані: близько 60% іспанцям, а частина, що залишилася, — росіянам, скандинавам, німцям і бельгійцям.

В Іспанії побудували найвищий будинок у Європі: як він виглядає і скільки коштують квартири (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, наскільки в Києві за рік змінилися ціни на житло. Фахівці розповіли, що різкий скачок цін зумовлюється кількома причинами. Детальніше про них читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в багатьох країнах ціни на житло стрімко пішли вгору. На відміну від моделі минулого десятиліття, найбільше зростають ціни в менш населених, але все ж зручних місцях, а не в центрі міста. У багатьох країнах зростання було досить швидким, щоб привернути увагу політиків і керівників центральних банків. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини