Головна Новини Світ Європа Мешканців Нідерландів закликали готуватися до війни з РФ: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканців Нідерландів закликали готуватися до війни з РФ: у чому причина

Жителям Нідерландів запропонували позбутися ілюзії повної безпеки

28 грудня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Мешканці Нідерландів повинні бути готовими до того, що колись може настати час, що їм доведеться воювати з Росією. Про це заявив Головнокомандувач армії Королівства Нідерландів генерал Мартін Війнен, передає портал "Коментарі" з посиланням на видання De Telegraaf.

Мешканців Нідерландів закликали готуватися до війни з РФ: у чому причина

Нідерланди не виключають війни з РФ. Фото з відкритих джерел

Головнокомандувач наголосив, що все суспільство Нідерландів повинно бути серйозно готовим до можливого збройного конфлікту з Росією, якщо "раптом щось піде не так".

За словами Мартіна Війнена, мешканці країн Європи, які знаходяться по сусідству з РФ, краще морально підготовлені до можливої війни з агресором. Натомість жителям Нідерландів, відзначив він, потрібно наслідувати приклад східно-європейських партнерів.

"Нідерланди не повинні думати, що нам гарантована безпека, тому що ми знаходимося за 1500 кілометрів від Росії", – наголосив генерал Мартін Війнен.

Главком Нідерландів підкреслив, що громадяни його країни вже зараз повинні підготувати запаси їжі та питної води на випадок війни з РФ.

Мартіна Війнена також заявив, що Нідерландам необхідно суттєво посилити свою армію, без якої вона не зможе протистояти РФ, яка розуміє тільки мову сили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нідерландський ультраправий політик Герт Вілдерс, який може очолити уряд країни, заявив, що Нідерланди повинні скоротити військову підтримку України. Заява Вілдерса прозвучали на тлі візиту президента України Володимира Зеленського до США, де він просив конгресменів схвалити допомогу ЗСУ у розмірі 61 мільярда доларів. Раніше Нідерланди були одним з ключових союзників України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини