Головна Новини Світ Європа Молдова виявила уламки російської ракети на своїй території
commentss НОВИНИ Всі новини

Молдова виявила уламки російської ракети на своїй території

У Молдові знайшли уламки російських ракет після нічного обстрілу України. Це вже четвертий зафіксований випадок.

16 лютого 2023, 16:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поліцейський патруль знайшов уламки російської ракети на півночі Молдови, поблизу прикордонного села Ларга, що знаходиться за 10 км від України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook МВС Молдови.

Молдова виявила уламки російської ракети на своїй території

В Молдові знайшли уламки російської ракети

Після нічого ракетного обстрілу працівники поліцейських служб виявили уламки російської ракети. За повідомленням Міністерства внутрішніх справ Молдови, це вже четвертий випадок, коли в країні знаходять уламки російських ракет.

Патрульні прикордонної поліції виявили в Бриченському районі залишки ракети від авіаударів Росії по Україні. Це четвертий випадок, коли залишки ракет від обстрілу України падають на територію Республіки Молдова", — повідомляє МВС Молдови.

Молдова засудила вторгнення Росії в Україну, а також повідомила про свій проєвропейський курс. Такі дії викликали невдоволення у Кремлі.

На початку лютого президент України Володимир Зеленський передав лідерці Молдови плани Кремля здійснити державний переворот у її країні. Через кілька днів Майя Санду організувала пресконференцію на яких розкриладеталі спланованого Росією держперевороту. Президентка Молдови повідомила, що проросійські опозиціонери та громадяни інших країн намагатимуться влаштувати мітинги і в загальному безладі захоплять будинки уряду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Молдові тимчасово закрили небо для авіаперельотів. Ймовірною причиною стали російські безпілотники поблизу аеропорту.

Також "Коментарі писали, що в Молдові матч Ліги Європи пройде без глядачів, адже країна боїться державного перевороту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини