Головна Новини Світ Європа На Канарських островах виверження вулкана стало ще сильнішим: у небо здіймаються фонтани лави (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Канарських островах виверження вулкана стало ще сильнішим: у небо здіймаються фонтани лави (ВІДЕО)

Потоки розпеченої вулканічної породи досягають ширини трьох метрів

26 жовтня 2021, 12:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Канарських островах вулкан Кумбре-В'єха продовжує вивергати потоки розжареної лави. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

На Канарських островах виверження вулкана стало ще сильнішим: у небо здіймаються фонтани лави (ВІДЕО)

Виверження вулкана Кумбре-В'єха. Фото: скріншот із відео

На іспанському острові Ла-Пальма після появи кількох нових тріщин у вулкані посилилося виверження. Тріщини призвели до утворення великого лавового фонтану.

Зазначається, що на цей момент Кумбре-В'єха вивергається активніше, ніж будь-коли. Потоки розпеченої вулканічної породи досягають ширини трьох метрів.

За даними видання, влада готується до чергової евакуації громадян, які перебувають у небезпечних районах.

У Мережі з'являються відео, на кадрах яких можна побачити, як вулкан викидає лаву.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що після сильних дощів в Італії почали утворюватися масштабні повені. Потоки води забирають життя місцевих жителів. У Сицилії легковий автомобіль забрала вода. У салоні була подружня пара. Невдовзі вдалося виявити труп чоловіка. Пошуки його дружини продовжуються. У Трапані Четверо чоловіків застрягли внаслідок раптового підйому місцевої річки. Постраждалих було врятовано співробітниками рятувальної служби.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в барі мексиканського міста Тулум сталася стрілянина. Випадковими жертвами інциденту стали туристи. Смертельні поранення отримала популярна американська блогерка. Дівчина померла на місці від отриманих травм. Її подругу було госпіталізовано. Медикам не вдалося врятувати її життя. Міністерство закордонних справ Німеччини рекомендувало туристам у Мексиці "не залишати готельні об'єкти, що охороняються"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини