Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці випадково вбили популярну блогерку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці випадково вбили популярну блогерку (ФОТО)

У барі стався раптовий конфлікт між озброєними людьми

26 жовтня 2021, 11:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мексиці загинула популярна блогерка. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Мексиці випадково вбили популярну блогерку (ФОТО)

Стрілянина в Мексиці. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в одному із барів мексиканського міста Тулум. Повідомляється, що у закладі раптово спалахнув конфлікт між двома групами озброєних людей.

Випадковими жертвами стали кілька туристів. Внаслідок пригоди поранення отримала 25-річна американська блогерка, її подруга з Німеччини та ще кілька людей.

Від отриманих травм американка померла на місці інциденту, її 35-річну подругу госпіталізували медики, які прибули на місце подій. Потерпіла померла у стінах медичного закладу.

У зв'язку з пригодою Міністерство закордонних справ Німеччини рекомендувало туристам у Мексиці "не залишати готельні об'єкти, що охороняються".

У Мексиці випадково вбили популярну блогерку (ФОТО) - фото 2

Блогерка Анджалі Ріот (на її сторінку в Instagram підписано понад 40 тисяч осіб). Фото: instagram.com/thestylelagoon

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в містечку, розташованому в штаті Айдахо під час перестрілки загинули двоє людей. Постріли пролунали 25 жовтня у торговому центрі. На місце викликали поліцію, але стрілець не хотів здаватися поліції і відкрив вогонь у відповідь. Відвідувачів центру та продавців евакуювали, вулицю перекрили. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що сильний снігопад на півночі Індії вбив людей. Група туристів із супроводжуючими здійснювала перехід через гірський перевал Ламкхага. Декільком вдалося дістатися до укриття та розповісти і події. Було розпочато пошуково-рятувальні роботи. Залучено військовослужбовців та авіацію. В результаті проведених заходів вдалося врятувати двох людей. Знайдено бездиханні тіла 11 туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини