Головна Новини Світ Європа На кордоні між Білоруссю та Польщею виявили тіла людей
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні між Білоруссю та Польщею виявили тіла людей

Серед загиблих на кордоні громадянка Іраку

19 вересня 2021, 21:55 comments1023
Поділіться публікацією:

На кордоні між Білоруссю та Польщею прикордонники виявили три тіла. Про це повідомляє Суспільне.

На кордоні між Білоруссю та Польщею виявили тіла людей

На кордоні знайшли три тіла, фото з відкритих джерел

Відомо, що тіла трьох людей офіцери Прикордонної служби Польщі виявили 19 вересня. У повідомленні Прикордонної служби Польщі йдеться, що на місце прибули слідчі. Тіла відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Про те, хто ці загиблі не повідомляється. Відомо, що розслідування смерті загиблих буде займатися польська прокуратура.

Слідчий комітет Білорусі повідомив тільки про те, що 19 вересня на кордоні з Польщею знайдено тіло жінки. Відомо, що це 39-річна громадянка Іраку. За інформацією білоруської сторони, покійна жінка була без взуття. Попередньо, слідчі говорять, що жінка могла померти від переохолодження.

На місці працювала слідчо-оперативна група Гродненської області, проводилися слідчі і процесуальні дії. В рамках розслідування призначено експертні дослідження для встановлення всіх обставин події. Під час попереднього огляду тіла, ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло жінки буде направлено на експертизу для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", постраждала у Карпатах туристка опритомніла. Орест Малиш розповідає, що дружині вже краще і вона може повертатися. Функціонує рука, яку оперували лікарі. Жінка бачить на око, що не постраждало під час вибуху та впізнає рідних, чоловікові навіть посміхнулася.

Також ми писали, що експерт пояснив, чому подія на україно-білоруському кордоні — це справжнісінька провокація. Повідомлення Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь про нібито обстрілі з боку території України прикордонного стовпа "Сварині" з використанням мисливської рушниці, необхідно сприймати і оцінювати виключно як саму відверту провокацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини