Головна Новини Світ Європа На кордоні Польщі загинув військовий: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні Польщі загинув військовий: що про це відомо

Загиблий був резервістом, говорять в Збройних силах

14 листопада 2021, 08:31
Поділіться публікацією:

У суботу, 13 листопада, в прикордонній зоні загинув польський військовослужбовець. Відомо, що покійний був резервістом й приїхав у відрядження до прикордонних районів. Про це повідомляє "Українська правда"

На кордоні Польщі загинув військовий: що про це відомо

На кордоні помер поляк, фото з відкритих джерел

Також повідомляється, що безпосереднього на кордоні службовець не виконував завдань й не мав контакту з мігрантами. У відрядженні біля кордону чоловік пробув тиждень. 

Смерть начебто наступила від вогнепального поранення зі службової зброї. За словами речника міністра, що координує спецслужби Польщі, Станіслава Жаріна, загиблий військовий підпорядковувався командувачу 17-ї танкової механізованої бригади Збройних сил. Про інцидент заявив очільник 17-ї танкової бригади.

Повідомляється, що треті особи не причетні до смерті військового. За фактом буде проведено службове розслідування. Тіло військового відправили на судово-медичну експертизу.

Як повідомляв портал "Коментарі", політики країн Європи написали відкритий лист президенту Єврокомісії Урсуле фон дер Ляйєну, президенту Європейської ради Шарлю Мішелю та генсеку НАТО Єнсу Столтенбергу. В листі вони закликають провести рішучі дії у відповідь на кризу, що виникла на кордоні з Польщею.

Експерти розповіли, чим це може закінчитися та чи втягнуть Україну у вирішення цієї проблеми.

Економічний експерт вважає, що міграційна навала — це закономірний процес, тому що європейські країни приклали руку до криз в країнах, звідки тікають біженці. Однак він переконаний, що відповідати за кризу мають саме чиновники ЄС й мігрантів слід розселити по їхнім домівкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини