Головна Новини Світ Європа Орбан порадив Заходу як швидше зупинити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан порадив Заходу як швидше зупинити війну в Україні

Орбан говорить, що для припинення війни в Україні потрібно дружити з Путіним та налагоджувати економічні зв'язки з Росією.

19 лютого 2023, 13:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час своєї щорічної промови до нації, Віктор Орбан дав пораду європейським партнерам, щоб швидше зупинити війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ABC News.

Орбан порадив Заходу як швидше зупинити війну в Україні

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час виступу в Будапешті зосередив свою увагу на війні в Україні. Угорський політик запевнив, що весь західний світ своїми діями тільки збільшує ескалацію, а Угорщина єдина країна, яка виступає проти цього. Орбан заявив брати приклад з Угорщини та продовжувати співпрацю з Росією, як стверджує прем’єр-міністр нібито таким чином тісніші економічні зв’язки зможуть призвести до миру.

"Ми підтримуємо наші економічні відносини з Росією, і фактично ми рекомендуємо всьому західному світу робити те саме, тому що без відносин не буде ні припинення вогню, ні мирних переговорів", — сказав Віктор Орбан.

Угорський політик додав, що його країна не погоджується вносити імена церковних діячів РФ до списку санкцій та додав, що інтереси України не слід ставити за власні.

"Угорщина визнає право України на самооборону, на боротьбу із зовнішньою агресією, але було б неправильно ставити інтереси України вище інтересів Угорщини", — говорить прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан.

На думку Орбана реальної загрози для Європи від Росії немає, бо Путін не буде йти війною проти НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський звернувся з пропозицією до прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Також "Коментарі" писали про Орбана, який закликає Євросоюз відмовитися від підтримки України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини