Головна Новини Світ Європа Орбан пояснив, чому він проти допомоги Україні у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан пояснив, чому він проти допомоги Україні у війні

Віктор Орбан вважає, що запрошення України до НАТО призведе до війни в Угорщині.

сьогодні, 14:56
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що не підтримує загальноєвропейське бачення допомоги Україні у війні проти РФ, через можливість Угорщини бути втягнутою у військовий конфлікт з Росією. 

Орбан пояснив, чому він проти допомоги Україні у війні

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан на заході з нагоди 68-ї річниці революції 1956 року та боротьби за свободу розкритикував Європейський Союз за допомогу Україні та заявив, що вони можуть принести війну в Угорщину. 

"Вони хочуть штовхнути весь ЄС у війну. Суть плану перемоги полягає в розширенні війни, за планом Україну запросять до НАТО, а війну перенесуть на російську землю. Угорці одного дня ми можемо прокинутися від факту, що слов’янські солдати зі сходу знову розміщені в Угорщині", — сказав Орбан.

Свою тираду Орбан продовжив залякуванням угорців щодо можливої війни проти Росії та знову звинуватив у цьому ЄС.

"Ми цього не хочемо. Тиск з боку Брюсселя посилюється як на країну, так і на уряд. Ми, угорці, також повинні визначитися, чи хочемо ми воювати проти Росії", — сказав Орбан.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віктор Орбан заявив, що перебуває у культурному шоці, коли почув різку критику на свою адресу від політиків на сцені Європарламенту. Зокрема угорського прем'єра називали "корисним ідіотом" Путіна, та "найкорумпованішим політиком ЄС".

Також "Коментарі" писали, що прем'єр-міністр Угорщини розповів, як святкуватиме перемогу Дональда Трампа на виборах у США. За його словами він відкриє кілька пляшок шампанського, адже повернення Трампа нібито має швидко встановити мир між Україною та Росіє. Орбан вважає, що підхід ЄС до закінчення війни в Україні "дурний", але Трамп змінить ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини