Головна Новини Світ Європа Орбан заговорив про відправку миротворчих сил до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан заговорив про відправку миротворчих сил до України

Прем’єр-міністр Угорщини висловився проти ідеї відправити миротворчі сили Європейського Союзу до України.

31 березня 2023, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розкритикував лідерів ЄС заявив, що вони близькі до ідеї відправити миротворчі сили в Україну. На думку угорського політика такі дії можуть призвести до Третьої світової війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейськаправда".

Орбан заговорив про відправку миротворчих сил до України

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Лідер Угорщини вважає, що лідери країн Заходу все більше обговорюють можливість допомогти Україні миротворчими силами. Однак, які саме країни заявляють такі ідеї Віктор Орбан не повідомив.

"Ми зараз близькі до того, що європейські лідери приймуть рішення відправляти якісь миротворчі сили на фронт. Якщо так буде тривати, ми можемо дійти до Третьої світової війни", — сказав прем’єр-міністр Угорщини.

Орбан також пригадав, що рік тому європейські чиновники обговорювали чи слід надавати військове озброєння Україні, а тепер надсилають його усе більше. Прем’єр-міністр Угорщини виступає проти військової допомоги Україні.

"На Заході стверджують, що війну і Україну треба підтримувати, тому що це правильно. Але це не так. На кону стоїть питання світової війни і миру в усьому світі", — повідомив угорський політик.

Орбан під час свого виступу повторив свої попередні ідеї про мирні переговори. На думку угорського політика спочатку має бути припинення вогню, а далі вже можливість створити умови для мирних переговорів між Україною та Росією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в адміністрації Орбана назвали умову, яка зможе змінити відносини з Україною. 

Також "Коментарі" писали про заяви міністр оборони Угорщини, який назвав країну, яка, на його думку, має вирішити долю війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини