Головна Новини Світ Європа "Поліцейські зв'язали ремнями": у Польщі загинув громадянин України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поліцейські зв'язали ремнями": у Польщі загинув громадянин України

У крові українця виявили 1,5 проміле алкоголю

18 серпня 2021, 16:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі загинув громадянин України, якого затримали поліціянти. Про це повідомляє видання ТСН.

"Поліцейські зв'язали ремнями": у Польщі загинув громадянин України

У Польщі загинув українець після того, як його зв'язали ременями. Фото: Факти.

Як стало відомо, інцидент стався в польському місті Вроцлав. Повідомляється, що співробітники правоохоронних органів затримали українця, оскільки він п'яний заснув в автобусі. Затриманого доставили у витверезник. Чоловік став агресивно поводитися і вкусив одного з копів, а другого вдарив кулаком. У його крові було виявлено 1,5 проміле алкоголю.

Правоохоронцям довелося викликати підкріплення. Порушника зв'язали ременями, однак після цього він почав синіти та втратив свідомість. На цей момент проводиться розслідування. Призначені експертизи. Встановлюється, чи не був загиблий під впливом наркотичних речовин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі п'яний українець потрапив у ДТП. Повідомляється, що громадянин України в польському місті Саркув, керуючи легковим автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, значно перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Транспортний засіб в'їхав у стіну житлового будинку, в якому на момент ДТП знаходилися господарі. Удар був настільки сильним, що у будівлі завалилася частина стіни. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що спортсменка з України загинула під час веломарафону в Угорщині. Повідомляється, що інцидент стався в нічний час доби. Водій легкового автомобіля, який рухався в зустрічному напрямку, скоїв наїзд на велосипедистку. Від отриманих травм вона померла на місці. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини