Головна Новини Світ Європа В Угорщині трагічно загинула спортсменка з України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині трагічно загинула спортсменка з України (ФОТО)

38-річна українка загинула на трасі неподалік від озера Балатон

17 серпня 2021, 17:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Угорщині загинула громадянка України. Про це повідомляє видання ТСН.

В Угорщині трагічно загинула спортсменка з України (ФОТО)

На веломарафоні в Угорщині загинула українка. Фото: letenyemedia

Як стало відомо, інцидент стався під час веломарафону під назвою North Cape 4000. 38-річна учасниця змагання з України на ім'я Ольга Іванова загинула на трасі неподалік від озера Балатон.

Видання інформує, що трагедія сталася ще в кінці минулого місяця, однак дані про загибель українки стали відомі лише сьогодні, 17 серпня.

Повідомляється, що близько опівночі спортсменка рухалася по автодорозі під час марафону і в цей момент на неї скоїв наїзд водій легкового автомобіля, який рухався їй на зустріч. Від отриманих травм жінка загинула на місці ДТП.

За попередніми даними, за кермом знаходився 44-річний місцевий житель. Він розповів, що не помітив велосипедистку у темряві.

В Угорщині трагічно загинула спортсменка з України (ФОТО) - фото 2

Фото: letenyemedia

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Польщі громадянин України потрапив в серйозне ДТП. Повідомляється, що чоловік рухаючись на легковому автомобілі по одній з вулиць міста Серкув перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Легковик врізався в стіну житлового будинку. Удар був на стільки сильним, що частина стіни обвалилася. За інформацією правоохоронців в українця було виявлено великий вміст алкоголю в крові. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що громадянин України в Польщі погрожував своїм сусідам холодною зброєю. До 36-річного чоловіка прийшли додому сусіди, щоб попросити зробити музику тихіше. У відповідь на це українець почав погрожувати одному з них розправою, тримаючи в руках саморобну зброю. На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини