Головна Новини Світ Європа Політичний експерт висловився про справжність намірів Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Політичний експерт висловився про справжність намірів Саакашвілі

Автор відповів на офіційне звернення до влади Грузії від партії "Слуга народу"

19 жовтня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Валерій Клочок, що співпрацює з незалежною неурядовою організацією Growford Institute, прокоментував затримання Саакашвілі та вимоги його звільнення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Політичний експерт висловився про справжність намірів Саакашвілі

Експерт прокоментував мем з футболкою "Free Misha", скріншот з відео

Експерт опублікував фотографію Давида Арахамії в футболці, на якій написано: "Free Misha, Grisha, Tolya and Opanas" та прокоментував її влучними словами.

"Це фото побачив на просторах Інтернету ще вчора. Але не дуже поспішав з публікацією, бо не було бачення супровідної записки до нього. Але після кількох сьогоднішніх ефірів, міні-флешмобу Тимошенко, Арахамії, Шустера, Гордона, Ющенка, Садового і навіть Кучми це фото вписується дуже влучно — free everyone", — написав експерт.

Також Валерій Клочок додав, що усім слід пам'ятати про те, що команда Саакашвілі у 2015 році прийшла до України не реалізовувати реформування, а "щоб повернутися в Грузію до влади".

Тому експерт закликав українців усвідомити які справжні наміри в Міхеїла Саакашвілі, що наразі перебуває в камері та оголосив голодування.

Нагадаємо, що в президентській фракції "Слуга народу" взяли якусь паузу після затримання в Грузії екс-президента цієї країни, глави Національної ради реформ Міхеїла Саакашвілі. І ось тепер лідер "слуг народу" в парламенті Давид Арахамія записав цілком офіційне звернення до влади Грузії із закликом звільнити громадянина України Саакашвілі. Відзначимо, що на футболці Арахамія був напис "Free Misha". У соцмережах туди "дописали" інші імена.

Як повідомляв портал "Коментарі", експрезидент Грузії прирік себе на поразку, ще й підставив Україну. Директор аналітичного центру "Третій сектор", політолог Андрій Золотарьов вважає, що поки Саакашвілі і його "Єдиний національний рух" (ЕНД) програють.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини