Головна Новини Світ Європа Польська поліція розлідує причини смерті мігранта на кордоні з Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська поліція розлідує причини смерті мігранта на кордоні з Білоруссю

14 листопада 2021, 09:02
Поділіться публікацією:

Біля кордону знайшли тіло чоловіка. Виявив рештки людини працівник лісового господарства, на місце поляк викликав поліції. Слідчо-оперативна група знайшла при трупі документи. Про це пише "Польське радіо".

Польська поліція розлідує причини смерті мігранта на кордоні з Білоруссю

Біля кордону знайшли тіло іноземця, фото Facebook Policja Śląska

Відомо, тіло знайдено неподалік кордону з Білоруссю. За словами речника Підляської поліції, молодшого інспектора Томаш Крупа, знахідку виявили в лісі неподалік Черемха, що знаходиться в Гайновському повіті.

Коли поліціянти оглянули тіло, то виявили документи на посвідчення особи загиблого. Покійний мав паспорт громадянина Сирії. За віком, йому було більше двадцяти років.

Також на місце прибув прокурор та медики. Тіло було відправлено до бюро судової медицини для встановлення причин смерті та проведення паталогоанатомічної експертизи.

Наразі правоохоронці чекають на результати досліджень. За фактом смерті іноземця відкрита кримінальна справа. Повідомляється, що на кордоні вже загинуло вісім мігрантів.

Як повідомляв портал "Коментарі", економічний експерт вважає, що міграційна навала — це закономірний процес, тому що європейські країни приклали руку до криз в країнах, звідки тікають біженці. Однак він переконаний, що відповідати за кризу мають саме чиновники ЄС й мігрантів слід розселити по їхнім домівкам.

Також ми писали, що на кордоні з Білоруссю загинув військовий Збройних сил Польщі. Чоловік був резервістом й перебував у відрядженні біля кордону. За фактом смерті чоловіка розпочали розслідування. Повідомляється, що причиною смерті стало вогнепальне поранення зі службової зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини