Головна Новини Світ Європа Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють

Польські поліціянти затримали українців на гарячому

20 вересня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Трьох українців арештували правоохоронці Польщі. Чоловікам інкримінують продаж викрадених в сусідній Німеччині мікроавтобусів марки Mercedes Sprinter. Про це повідомляють в прес-службі поліції Любуського воєводства.

Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють

Польська поліція затримала українців на складі, фото поліції

Молоді чоловіки переганяли автівки з Німеччини та ховали їх на складі в Жаґаньському повіті. Вік затриманих українців — від 24 до 33 років. У приміщенні поліціянти виявили три автівки, які були в розшуку в Німеччині. Всього було сховано п'ять автівок, які українці розбирали на запчастини. Вартість кожного викраденого автомобіля становить щонайменше 60 000 злотих.

У викрадених автівок видалили VIN, який допомагає ідентифікувати транспортний засіб. Також під час обшуку складу поліцейські виявили глушник GPS, мобільні телефони затриманих, деталі з авто, аксесуари та інструменти, які використовуються для крадіжки транспортних засобів. Вилучені докази відправлять на експертизу.

Відомо, що один із заарештованих, раніше притягувався до відповідальності за крадіжки авто. Наразі поліція перевіряє, чи затримані чоловіки не є крадіями інших авто в межах Польщі.

Затриманим вже оголошено підозру у викраденні автомобілів. Якщо їхню вину буде доведено, то українцям загрожує позбавлення волі на строк від 3 місяців до 5 років.

На підставі зібраних у справі доказів прокурори подали до суду клопотання про тимчасовий арешт чоловіків. Рішенням Окружного суду у місті Лагань усі троє підозрюваних були тимчасово заарештовані. Під вартою чоловіки перебуватимуть протягом трьох місяців.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі пенсіонер вбив себе петардою на мітингу.


Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють - фото 2
Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють - фото 3
Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють - фото 4
Польська поліція затримала трьох українців: в чому їх підозрюють - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини