Головна Новини Світ Європа У Польщі пенсіонер вбив себе петардою на мітингу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі пенсіонер вбив себе петардою на мітингу

На акції протесту медпрацівники вимагали підвищення зарплати

18 вересня 2021, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Варшаві загинув пенсіонер. Про це повідомляє видання Факти.

У Польщі пенсіонер вбив себе петардою на мітингу

Петарда. Фото: Факти.

Як стало відомо, інцидент стався столиці Польщі. Повідомляється, що під час мітингів медиків у канцелярії прем'єр-міністра 94-річний чоловік поклав собі запалену петарду в рот.

В результаті інциденту потерпілий отримав серйозні травми обличчя і був госпіталізований. Від отриманих травм він помер в стінах медичного закладу.

Згідно з даними ЗМІ, співробітники правоохоронних органів, нібито знайшли при померлого прощального листа. У ньому він писав про те, що протестував проти мітингу медиків, оскільки вважав його політичним.

На акції протесту медичні працівники вимоги підвищення заробітної плати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Харкові застрелився власник ресторану. Повідомляється, що тіло було виявлено в туалеті закладу. Згідно з даними поліціянтів, чоловік застрелився з помпової рушниці. За документами зброя була офіційно зареєстровано на нього. У будинку у загиблого було знайдено передсмертну записку. Порушено кримінальну справу за статтею вбивство. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформували про те, що в Нідерландах озброєний арбалетом зловмисник намагався вистрілити в правоохоронців. До цього чоловік за допомогою холодної зброї вбив двох місцевих жителів. Ще одна людина отримала поранення. Поліційні були змушені застосувати вогнепальну зброю. У Мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах видно, як чоловік з голим торсом тримає в руках зброю. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини