Головна Новини Світ Європа Потужні снігопади накрили Туреччину: десятки автомобілів застрягли на дорогах
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужні снігопади накрили Туреччину: десятки автомобілів застрягли на дорогах

Згідно з даними турецьких метеорологів, стихія, що найближчим часом розбушувалася, не відступить.

1 грудня 2021, 18:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Туреччину накрили сильні снігопади. Про це пише видання Hurriyet.

Потужні снігопади накрили Туреччину: десятки автомобілів застрягли на дорогах

Сніг. Фото з відкритих джерел

З сьогоднішнього ранку, 1 грудня, у турецькому регіоні Східна Анатолія сильні снігопади. Стихія засипала снігом автодороги та призвела до того, що десятки транспортних засобів застрягли на них.

Так, у провінції Ардаган, щоб розчистити траси і звільнити зі снігового полону автомобілі, екстрені служби задіяли спецтехніку.

У сусідній провінції Ерзінджан через сильні опади виявилися заблокованими дороги, що ведуть до кількох населених пунктів. Крім того, під час сильної завірюхи тут сталася ДТП. Перекинувся вантажний автомобіль. Його вже поставили на колеса за допомогою крана.

Недоступним для автотранспорту став перевал на горі Коп Гечіді. Дорогу розчистили, проте рух нею здійснюється під контролем дорожньої служби.

Згідно з даними турецьких метеорологів, стихія, що найближчим часом розбушувалася, не відступить. Небезпека сильних хуртовин і штормів зберігається.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що біля грецьких островів стався сильний підводний землетрус. Епіцентр стихії розташовувався за кілька кілометрів від острова Ікарія. Серія підземних поштовхів відчувалася на кількох островах поблизу. За даними фахівців, магнітуда землетрусу складала 5 балів за шкалою Ріхтера. Через кілька секунд Грецію струсонув ще один землетрус. Воно мало вже меншу потужність.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Німеччині посеред міста вибухнула авіабомба. Внаслідок події четверо людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Один із постраждалих перебуває у тяжкому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини