Головна Новини Світ Європа Грецію сколихнув потужний підводний землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

Грецію сколихнув потужний підводний землетрус

Епіцентр землетрусу був недалеко від грецького острова Ікарія

30 листопада 2021, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля грецьких островів стався землетрус. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

Грецію сколихнув потужний підводний землетрус

Землетрус. Фото: Pixabay

Сьогодні, 30 листопада, біля островів Греції зафіксували підводний землетрус. За даними фахівців з Афінського геодинамічного інституту, магнітуда підземних поштовхів складала 5,1 бала за шкалою Ріхтера.

Епіцентр підземних поштовхів знаходився за кілька десятків кілометрів від острова Ікарія. Осередок залягав на глибині близько 17 кілометрів.

Сейсмічна активність відчувалася на грецьких островах Самос, Хіос та інших, що у цьому районі.

Крім того, за кілька хвилин після першої серії підземних поштовхів стався другий землетрус. Воно було менш сильним (магнітудою 4,1).

На цей момент інформації про руйнування чи постраждалих не надходило.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що північ Іспанії страждає від масштабних повеней. Вони утворилися після шторму, який приніс із собою зливи та снігопади. Через стихію місцеві річки виходять із берегів, а потоки води зносять все на своєму шляху. Вулиці деяких міст опинилися під водою. Порушено рух поїздів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки чоловік загинув від шаленої кулі. Пригода сталася під час того, як американець відзначав День подяки у колі своєї родини. Куля влетіла через вікно та поранила чоловіка. Від травми американець загинув на місці. Громадяни, які мешкають поблизу, розповіли, що чули гучні звуки пострілів. За цим фактом поліціянти розпочали розслідування. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини