Головна Новини Світ Європа Прем’єр-міністерка Сербії похвалила російські спецслужби
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єр-міністерка Сербії похвалила російські спецслужби

У Сербії заявили, що інформацію про протести отримали від спецслужб Росії.

25 грудня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністерка Сербії Ана Брнабич розповіла, що сербська влада була проінформована про можливі інциденти на протестах у столиці країни завдяки російським спецслужбам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сербське видання Pink.

Прем’єр-міністерка Сербії похвалила російські спецслужби

Прем’єр-міністерка Сербії Ана Брнабич. Фото з відкритих джерел

Ана Брнабич похвалила російські спецслужби за надану інформацію щодо протестів. Крім того, прем’єр-міністерка Сербії розкритикувала західних партнерів за їх ставлення до такої інформації з боку Росії.

"У нас була інформація від служб, які про це попереджали. Перш за все, цю інформацію нам надала російська спецслужба, але (представники країн Заходу) звинуватили нас у поширенні дезінформації і в тому, що це нісенітниця. Вони сміялися, і, як сказав президент, хтось сприйняв це серйозно, хтось хотів допомогти, а багато хто знав і не хотів допомагати", — повідомила Брнабич.

Прем’єр-міністерка також звинуватила опозицію, яка за її словами намагається "насильницької дестабілізації держави". Крім того, Ана Брнабич порівняла протести у Белграді з Революцією гідності в Україні у 2013-14 роках та зазначила, що в Сербії "не буде нового Майдану".

Нагадаємо, що у Сербії відбуваються акції протести через результати парламентських виборів на яких перемогла провладна партія чинного президента Александара Вучича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сербський лідер Александар Вучич заявив, що Зеленський може втратити важливий козир на Балканах.

Також "Коментарі" писали, що стало відомо, в якій європейській країні РФ вербує найманців для війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини