Головна Новини Світ Європа Президент Латвії зробив заяву про те, що буде, якщо Україна досягне успіху на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Латвії зробив заяву про те, що буде, якщо Україна досягне успіху на війні

Едгарс Рінкевичс вважає, що Захід має реагувати на заклики президента Володимира Зеленського

12 листопада 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

В  РФ  все задіюють до  довгої війни в Україні й  і для цієї цілі  мобілізували економіку,  наявні ресурси та військове озброєння. Представники Заходу  повинні надати Україні  зброю в більших об’ємах,  тому що перемога  українців в цьому військовому вторгненні  допоможе зберегти мир  на території Європи.

Президент Латвії зробив заяву про те, що буде, якщо Україна досягне успіху на війні

Едгарс Рінкевичс (фото з відкритих джерел)

Про це  заявив латвійський президент  Едгарс Рінкевичс, відповідаючи на питання Associated Press. Як він стверджує, світове співтовариство  повинно  і далі підтримувати Україну. 

Лідер Латвії  зазначив, що надаючи підтримку Україні,  важливо  допомагати Ізраїлю. Як переконаний Едгарс Рінкевичс,  тепер потрібно досягнути гуманітарної  паузи в бойових діях  в секторі Газа, щоб  допомогти палестинському народу.  

"Я також вважаю, що нам буде набагато легше зберегти мир у Європі, якщо Україна досягне успіху, ніж якщо ми підведемо Україну, або, якщо вже на те пішло, дозволимо ситуації на Близькому Сході вийти з-під контролю", — сказав президент Латвії.

 Тепер рф мобілізувала  економіку та всі свої ресурси  для  довгої війни, аби  "задушити" Україну. Очільник Латвії  згадав про повторні атаки на об’єкти  енергосистеми  України. Саме тому Захід  повинен відреагувати на заклик президента Володимира Зеленського та надати більше зброї, бо  її не дали в тих обсягах,  про які домовлялись.

"ЄС усвідомив, що нам потрібно більше оборони та військових. І на даному етапі я хотів би, щоб цей процес був трохи швидшим. Але, проте, ці речі зараз нарешті рухаються", — продовжив  Рінкевичс.

Ще він сказав, що коли світове співтовариство  буде бачити, що Штати та Євросоюз зможуть підтримати Україну, це впливатиме  на тиск та на відношення Ізраїлю.

"Також, я думаю, що Іран буде наполегливішим. Не забувайте також про весь азійський регіон, і не забувайте про Тайвань", — завершив Рінкевичс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те з чим пов'язана подальша допомога Заходу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини