Головна Новини Світ Європа В адміністрації Орбана розповіли про союзників Угорщини
commentss НОВИНИ Всі новини

В адміністрації Орбана розповіли про союзників Угорщини

В Угорщині заявили, що Росія їх партнер, а не друг, а от Сполучені Штати - союзник і друг.

20 квітня 2023, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Офісу прем'єр-міністра Угорщини Ґерґелі Гуляш розповів, хто є партнером і союзником для його країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання 24.hu.

В адміністрації Орбана розповіли про союзників Угорщини

Керівник Офісу прем'єр-міністра Угорщини Ґерґелі Гуляш. Фото з відкритих джерел

Угорський політик в адміністрації прем'єр-міністра Угорщини Ґерґелі Гуляш відповів на нещодавню скандальну заяву Віктора Орбана. Угорський прем'єр-міністр заявив, що фінансування України не може тривати вічно, а витрати на пенсії та зарплати пориває ЄС.

Ґерґелі Гуляш вважає, що Орбан сказав правду. На думку угорського політика Україна даремно образилась на слова угорського прем’єра, адже не має чого соромитись, якщо економіка не може працювати і їй потрібна допомога. Гуляш запевняє, що Угорщина серед тих країн, які підтримують Україну.

"Ми серед тих, хто підтримує Україну", — говорить Гуляш.

Далі політик окреслив міжнародні відносини між США, Росією та Угорщиною.

"Росія – наш партнер, а не друг, Америка – наш союзник, а наші союзники – наші друзі. Для того, щоб Росія була нашим другом, потрібно поважати міжнародне право", — заявив Ґерґелі Гуляш.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент Росії Дмітрій Медведєв похвалив скандальні заяви угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана про Україну.

Також "Коментарі" писали, що уряд Угорщини прийняв рішення розширити список продуктів, які будуть під тимчасовою забороною для імпорту з України. Таким чином у список потрапили зернові, борошно, олія, мед та інші продукти. Загалом угорський уряд представив список з 25 позицій, які потрапили під заборону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини