Головна Новини Світ Росія Медведєв похвалив скандальні заяви Орбана про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв похвалив скандальні заяви Орбана про Україну

Російський політик відреагував на слова угорського прем'єра та похвалив його за скандальну заяву.

14 квітня 2023, 13:15 comments3181
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що без фінансової допомоги від Європи війна в Україні закінчиться. Такими заявами одразу скористався російський політик Дмітрій Медведєв, який підтримав слова Орбана. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі колишнього президента Росії.

Медведєв похвалив скандальні заяви Орбана про Україну

Медведєв та Орбан. Фото з відкритих джерел

Угорський лідер критикує фінансову підтримку України, яку надає Європа. Орбан вважає, що пенсії, зарплати, охорона здоров’я оплачується коштом ЄС. Окрім того, прем’єр-міністр Угорщини вважає, що закінченні фінансування України закінчить і війну.

"Фінансування України не може тривати нескінченно. Якби ми перестали фінансувати Україну, війна закінчилася б одразу", — повідомляють угорські ЗМІ слова Орбана.

На такі заяви одразу ж відповів Дмітрій Медведєв, який підтримав угорського політика.

"Молодець, сміливо та точно для європейського політика. Можна лише додати, що як тільки закінчиться західне фінансування, закінчиться сама Україна. Адже вона нікому не потрібна", — поширює пропагандистські вислови Дмітрій Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про розкол в еліті Кремля: планували саботувати накази Путіна. Такі дані стали відомі через злив секретних документів американської розвідки. Секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерій Герасимов обдумували змінити військову тактику, поки Путін проходив курс хімієтерапії.

Також "Коментарі" писали, що 15 країн ЄС приєднались до позову Єврокомісії проти законодавства уряду Орбана.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сашко

15 квітня 2023, 08:59

Так і є... Україна без допомоги ЄС це ні що.... Урядовці розкрадають все.... ніщебродство. хіба небачить куди вони дають кошти..

Stan

15 квітня 2023, 08:18

И это говорит глава страны, которая сидит на дотациях Евросоюза, Орбан становится очень сговорчивым. когда после его очередного "выбрыка" дотации приостанавливаются. Забыли венгры 56 год, память , видно, короткая.

Костянтин

15 квітня 2023, 07:19

А ты, неуважаемый орбан, финансировал бы себя в полном объёме воюя с огромным монстром? Вывод: орбан - Гандон, мягко говоря.

всекацапыпидарасы

14 квітня 2023, 17:37

антиБандерЛох, соска, ты что здесь забыла? кыш, паскуда.

антиБандерЛох

14 квітня 2023, 16:55

Так это все знают и понимают - кроме упоротых рагулей, которые своим йододефицитным умом не могут прийти к такому умозаключению. А пользуются этим "актеры погорелого театра", играющие свои роли и ворующие эти деньги. И как бы имбецилы не тявкали, что это кремлевские нарративы и рука кремля - правду от этого не изменить. СУХвС.

Алекс

14 квітня 2023, 14:57

Дебилу Орбану похер кто победит и что станет с Украиной! Как его терпят мадьяры? Ему лишь бы у него не просили помощи и чтоб, не дай Бог, путин не обиделся.

Ігор

14 квітня 2023, 12:23

Чекаємо істерію біснуватих корумпованих, Данілова у позі барона, Орків Президента. Не забувайте скасувати комендантську годину для православної секти і їх темного фанатизму зі срібняками і поклонами попам. Темна сторона потребує більше нічного часу.


Новини