Головна Новини Світ Європа Руйнівне виверження вулкана на Канарах зняли з близької відстані (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Руйнівне виверження вулкана на Канарах зняли з близької відстані (ВІДЕО)

Кубре-В'єха продовжує вивергатися вже протягом семи тижнів

4 листопада 2021, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У мережі показали, як виглядає виверження вулкана на іспанському острові Пальма з висоти. Про це пише видання УНІАН.

Руйнівне виверження вулкана на Канарах зняли з близької відстані (ВІДЕО)

Лава. Фото з відкритих джерел

На кадрах опублікованого відеоролика можна побачити активну фазу виверження вулкана Кумбре-В'єха. Під час цього з його жерла назовні виривається стовп попелу, розжареної лави та диму.

Повідомляється, що вулкан викидає свій вміст на висоту понад чотири сотні метрів.

Для довідки: виверження на Канарських островах продовжується вже протягом семи тижнів. За цей час потоки розпеченої вулканічної породи встигли досягти океану, знищити понад дві з половиною тисячі будівель і спустошити приблизно 970 гектарів сільськогосподарських угідь. Багато місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Вулканічний попіл накрив велику територію на острові. До його прибирання було залучено іспанських військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Колумбії через зливи утворилися зсуви. Стихія знищила кілька будинків. Понад десять людей загинули під завалами, багато людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Доля щонайменше п'ятнадцяти осіб залишається невідомою. Співробітники рятувальної служби працюють на місці події.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що на Болівію обрушився потужний шторм. Стихія принесла із собою рясні опади у вигляді граду. Шари льоду покривають землю наче сніг. У зв'язку з негодою рух транспортних засобів виявився утрудненим. Водії автомобілів маневрували серед крижаних потоків. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини