Головна Новини Світ Пiвденна Америка На Болівію обрушився сильний шторм: град знищував все на своєму шляху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Болівію обрушився сильний шторм: град знищував все на своєму шляху (ВІДЕО)

У деяких районах Болівії крига покрила землю ніби сніг.

3 листопада 2021, 11:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Болівію накрив сильний шторм. Про це пише видання УНІАН.

На Болівію обрушився сильний шторм: град знищував все на своєму шляху (ВІДЕО)

Град у Болівії. Фото: скріншот із відео

У Болівії пройшов потужний шторм, який приніс багато бід у країну. Негода принесла із собою рясні опади у вигляді граду. За інформацією ЗМІ, у деяких районах його насипало півтора метра заввишки.

Град побив урожай, зруйнував ринок, а також знищив дах на автозаправній станції. Рух транспорту виявився утрудненим через лід, який покрив землю наче сніг. Машини маневрували між крижаними потоками.

Місцевим жителям довелося забирати град вручну. Люди лопатами розчищали двори та дороги. У мерії розповіли, що крижаної маси зібралося аж п'ять тисяч тонн.

Відео: Youtube-канал Unbelievable Events.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що острів Ла-Пальма, де вже протягом тижнів вивергається вулкан, засипало попелом. До його прибирання було залучено військовослужбовців. За шість тижнів стихія змусила залишити своє житло близько семи тисяч людей. Понад дві тисячі будинків було знищено. Розжарена вулканічна лава покрила 970 га сільськогосподарських угідь.

Також портал "Коментарі" писав про те, що у столиці Афганістану пролунало кілька потужних вибухів. Вони сталися неподалік медичного закладу. Щонайменше п'ятнадцять людей загинули внаслідок інциденту. Декілька десятків громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Один з очевидців пригоди розповів, що після першого вибуху сталася стрілянина. Чоловікові вдалося залишити лікарню, а після цього він почув і другий вибух. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини