Головна Новини Світ Європа Саакашвілі погодився на медичну допомогу після виконання своєї умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі погодився на медичну допомогу після виконання своєї умови

Саакашвілі погодився на лікування та співпрацю з лікарями

29 жовтня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі погодився отримати допомогу від лікарів. Перед цим Саакашвілі виставив умову – дозволити йому консультуватись з адвокатом, якщо він погодиться на медичну допомогу. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на сторінку екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі у соцмережі Facebook.

Саакашвілі погодився на медичну допомогу після виконання своєї умови

Михайло Саакашвілі. Фото: Facebook Саакашвілі

Саакашвілі вибачився перед медичними працівниками, у професіоналізмі яких анітрохи не сумнівається. Пояснив, що на такий крок пішов тільки для того, щоб влада його почула і виконала його головну вимогу – перестала обмежувати у прямому спілкуванні з адвокатом.

Докладніше про рішення Михайла Саакашвілі розповів його адвокат Дмитро Садзаглішвілі. Він зазначив, що головний бар'єр, який існував між ним та Саакашвілі усунений. Вони знову мають постійну комунікацію. Отже, можна вважати, що головну умову екс-президента Грузії, через що він і почав голодування, виконано.

Дмитро Садзаглішвілі додав, що Саакашвілі з самого початку почав голодувати, бо не погоджувався на ті умови, які створила для нього владу. Екс-президент Грузії виступив категорично проти того, щоб спілкуватися зі своїм адвокатом через спецслужби Грузії. Адвокат зазначив, тепер же він знову має можливість безпосередньо спілкуватися зі своїм підзахисним, координуючи дії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп "Слуги народу" Ліза Ясько заявила, що 53-річний Саакашвілі – це її перше справжнє кохання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло – Михайло Саакашвілі заявив, що він готовий пожертвувати своїм життям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини