Головна Новини Світ Решта світу Саакашвілі каже, що він готовий пожертвувати своїм життям, припинить голодування тільки в одному випадку
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі каже, що він готовий пожертвувати своїм життям, припинить голодування тільки в одному випадку

Екс-президент Грузії заявив, що не припинить голодування, і закликав опозиційні партії об'єднатися

21 жовтня 2021, 12:38
Поділіться публікацією:

Колишній президент Грузії, глава виконкому української Нацради реформ Міхеїл Саакашвілі заявив, що поки він знаходиться у в'язниці, він не збирається припиняти голодування і навіть готовий пожертвувати своїм життям, в ім'я справедливості померти. Політик також звернувся до грузинських опозиціонерів із закликом забути образи і об'єднатися навколо однієї спільної мети. Як передає видання "Коментарі", дане повідомлення розміщено на Facebook-сторінці Саакашвілі.

Саакашвілі каже, що він готовий пожертвувати своїм життям, припинить голодування тільки в одному випадку

Міхеіл Саакашвілі. Фото: Facebook Саакашвілі

За словами екс-президента, він вирішив почати голодувати, щоб у такий спосіб спробувати допомогти своєму народу "врятуватися з болота". Саакашвілі заявив, що має намір припинити голодування тільки після того, як в Грузії будуть припинені політичні переслідування і в разі справедливого правосуддя для людей, які постраждали від політичних переслідувань.

При цьому Міхеїл Саакашвілі підтвердив, що він не проти допомоги медиків під час своєї акції протесту. Незважаючи на голодування Саакашвілі зазначив, що він має намір зберегти розум і сили продовжувати боротися з несправедливістю.

Також Саакашвілі закликав всі опозиційні рухи Грузії об'єднатися навколо партії "Єдиний національний рух" і її лідера Ніки Меліа. Політик заявив, що у всіх опозиціонерів одна мета — перемога на виборах і захист результату виборів. Тому до цієї спільної мети потрібно йти разом.

Читайте також на порталі "Коментарі" думки експертів — Міхеїл Саакашвілі поставив на зеро все і програв. Найближчим часом він в Україну не повернеться.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — у Зеленського вимагають від влади Грузії повернути Міхеїла Саакашвілі в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини