Головна Новини Світ Європа "Схопили сумку і втекли": в Барселоні дикі кабани напали на співачку Шакіру (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Схопили сумку і втекли": в Барселоні дикі кабани напали на співачку Шакіру (ФОТО, ВІДЕО)

Тварини буквально знищили сумку співачки

30 вересня 2021, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В одному з парків іспанського міста Барселона кілька кабанів напали на відому колумбійську співачку Шакіру, яка в той момент гуляла разом зі своїм восьмирічним сином Міланом. Про це повідомляє видання Daily Mail.

"Схопили сумку і втекли": в Барселоні дикі кабани напали на співачку Шакіру (ФОТО, ВІДЕО)

На співачку Шакіру напали кабани. Фото з відкритих джерел

Про інцидент виконавиця розповіла в Stories на своїй сторінці в Instagram. За її словами, в парку до них раптово підбігли кабани. Потім вони буквально вихопили її сумку, в якій був мобільний телефон та інші речі, і потягли в ліс. Через деякий час її таки вдалося знайти. Фотографії сумки Шакіра також опублікувала в Instagram.

”Схопили сумку і втекли”: в Барселоні дикі кабани напали на співачку Шакіру (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Повідомляється, що в результаті події ані Шакіра, ані її восьмирічний син Мілан не постраждали. Була лише зіпсована сумка співачки. Як виявилося, це далеко не перший випадок зустрічі людей з кабанами прямо посеред парку.

”Схопили сумку і втекли”: в Барселоні дикі кабани напали на співачку Шакіру (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Так, місцевий житель Ксав'єр Бош розповів, що зовсім недавно він зіткнувся з кабаном біля входу в міський парк розваг Тібідадо, коли гуляв разом зі своєю сім'єю. Ось тільки на відміну від співачки чоловік не зміг звільнитися від тваринного легким переляком. За його словами, кабан вкусив його.

Ймовірно, що тварини виходять у громадські місця в пошуках їжі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в США акула напала на підлітка, який ловив омарів. В результаті хлопчик втратив майже 70% крові. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Індії крокодил з'їв чоловіка, який відпочивав біля озера. Його останки через кілька днів виявив фермер. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини