Головна Новини Світ Європа Стрибали зі скель прямо у море: смерть двох екстремалів в Іспанії зняли на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрибали зі скель прямо у море: смерть двох екстремалів в Іспанії зняли на відео

Хлопець кинувся рятувати свою подругу, але не зміг. Вони обидва потонули

27 вересня 2021, 18:06 comments3362
Поділіться публікацією:

На морському березі Коста-Бланка, в Іспанії  24-річна  фінська громадянка стрибнула з високої скелі в бурхливу водну стихію, мріючи отримати кайф від такого занурення. Але не могла виплисти. Витягувати її з води кинувся  приятель з Росії. Тим часом цю пригоду на камеру  знімала дружина росіянина. На жаль, молоді люди не розрахували своїх сил і загинули. Відео розмістив Telegram-канал Mash.

Стрибали зі скель прямо у море: смерть двох екстремалів в Іспанії зняли на відео

Дівчина стрибнула зі скелі у море під час шторму, друг намагався врятувати її (фото з відкритих джерел)

За опублікованою інформацією, житель Росії Данила Гагарін був фітнес-тренером в одному з іспанських населених пунктів. У вільний час він робив стрибки зі скель в море в районі Коста-Бланка. Його дівчина фільмувала ці стрибки. На цей раз з ними була їх знайома з Фінляндії. Вона вирішила і собі спробувати стрибнути, не дивлячись на те, що був шторм. Фінка скочила у морську стихію, але виплисти не змогла. Росіянин кинувся її рятувати, вони вже підпливали до берега, але велика хвиля в цей момент накрила їх обох. Рятувальники змогли дістати їх аж через кілька днів.

Як пише La Vanguardia, цей трагічний інцидент мав місце 23 вересня.Гагаріни у вихідний поїхали до скель, щоб "отримати адреналін". Так свій вільний час молодь проводила не раз. Інструктор з йоги, яка приїхала в Іспанію з Фінляндії, була з ними. Її стрибок з метою "отримати адреналін", коли там все штормило, закінчився летально. Росіянин загинув разом з нею.

Нещодавно "Коментарі" повідомляли про  загадкову смерть української моделі в Туреччині.Дівчині на момент смерті було 25 років. Про те, що тіло загиблої було виявлено на орендованій віллі в Бодрумському районі повідомлялося у січні 2021 року. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини