Головна Новини Світ Європа Тисячі російських солдатів у Балтійському морі: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі російських солдатів у Балтійському морі: що відбувається

Близько 40 військових кораблів Росії вирушило у Балтійське море.

5 червня 2023, 18:52 comments8259
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Близько 40 військових кораблів, катерів та іншої російської військової техніки зафіксували в Балтійському морі. Таким чином Росія реагує на військові навчання НАТО Baltops 23. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Тисячі російських солдатів у Балтійському морі: що відбувається

Військові кораблі в Балтійському морі. Фото з відкритих джерел

З 5 по 15 червня Росія оголосила про проведення військових навчань у Балтійському морі. За військові маневри відповідатиме віце-адмірал Балтійського флоту Володимир Воробйов. Окрім того, росіяни також проведуть військові тренування і на суші, а саме на полігонах у Калінінградській області.

Повідомляється, що на першому етапі військових навчань тактичні кораблі Балтійського флоту  вийдуть зі своїх місць базувань та розгорнуть діяльність у визначених для цього регіонах Балтійського моря.

Загалом участь у військових маневрах РФ візьме понад 3,5 тисячі російських солдатів, 25 літаків, 40 кораблів, катерів та ще близько 500 одиниць іншої військової техніки спеціального призначення.

Росія оголосила про проведення своїх навчань всього за кілька днів після старту спільних навчань НАТО Baltops 23 у Балтійському морі. У них візьмуть участь 19 країн членів військового альянсу. Очікується, що буде залучено понад 6 тис. військових, 50 кораблів, 45 літаків та гелікоптерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія оголосила у розшук сенатора США через "русофобію". У Кремлі заявили, що американський посадовець закликає виділяти гроші США для України щоб вбивати росіян.

Також "Коментарі" писали про неочікувану кандидатуру на посаду нового генсека НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини