Головна Новини Світ Росія Росія оголосила у розшук сенатора США через «русофобію»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія оголосила у розшук сенатора США через «русофобію»

Російська пропаганда перекрутила слова американського політика вказавши, що вони були "русофобськими", а МВС РФ оголосило у розшук сенатора США.

29 травня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський сенатор Ліндсі Грем відвідав в Київ, де зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Російські посадовці вислови американського політика сприйняли як "русофобські" та оголосили його у розшук. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія оголосила у розшук сенатора США через «русофобію»

Сенатор США Ліндсі Грем. Фото з відкритих джерел

Сенатор США вказав, що допомога для України у розмірі 38 млрд доларів є однією з найкращих трат коштів. Далі у розмові Грем пригадав, що раніше американці переживали час, коли їм доводилось битись, або бути мертвими. На що Зеленський відповів, що американці тепер вільні, а українці здобувають свою свободу. Своєю чергою Грем додав, що "росіяни вмирають" через війну.

Кремлівські політики поєднали два різні речення стверджуючи, що Ліндсі Грем вказав на те, що американські гроші нібито є найкращою інвестицією для смерті росіян. Таким чином Пєсков, Медведєв істерично відреагували на слова сенатора США, а російські пропагандисти назвали такі вислови русофобськими.

"МВС Росії оголосило в розшук сенатора США Ліндсі Грема, стосовно якого напередодні голова СКР Олександр Бастрикін доручив порушити кримінальну справу за фактом русофобських висловлювань", — повідомляють російські ЗМІ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ліндсі Грем відреагував на істеричну реакцію російських політиків. Сенатор США вказав, що Дмитрію Медведєву та Володимиру Путіну "начхати на російських солдатів".

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який різко висловився про президентку Європейської комісії та вказав чи потрібні зараз мирні переговори між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини