Головна Новини Світ Європа У Бельгії в будинку для літніх людей після візиту Санта Клауса померли 23 людини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії в будинку для літніх людей після візиту Санта Клауса померли 23 людини

Санта був запрошений, щоб створити в будинок престарілих різдвяну атмосферу для одиноких людей похилого віку

28 грудня 2020, 10:05
Поділіться публікацією:

У бельгійському будинку для літніх Hemelrijck в Моле після приходу Санта Клауса померли 23 людини. Причина смерті у всіх — коронавірус. Про це інформує D ailymail.

У Бельгії в будинку для літніх людей після візиту Санта Клауса померли 23 людини

ФОТО: З відкритих джерел

Джерело повідомляє, що напередодні Різдва в будинок для людей похилого віку приїхав волонтер, що переодягся у костюм Санти, а разом з ним і його помічники. Команда всіляко хотіла подарувати людям похилого віку святковий настрій. Під час їх приходу були зроблені фотографії, на яких мешканці будинку насолоджуються глінтвейном і безтурботно спілкуються з гостями.

У Бельгії в будинку для літніх людей після візиту Санта Клауса померли 23 людини - фото 2

Через деякий час після візиту, у волонтера, який був переодягнений в костюм Санти, виявили коронавірус. Після цього негайно було вирішено перевірити на Covid -19 мешканців з будинку престарілих. Як з'ясувалося, до того момент вже 121 особа була заражена. Крім того, позитивний результат тесту був і у 36 працівників. В результаті від коронавірусної інфекції померли 23 мешканців будинку.

Хоча співробітники й говорили, що під час приходу Санти і його помічників суворо дотримувалася дистанція, але зроблені фото свідчать про зворотне. На одному зі знімків видно, як волонтер-Санта стоїть дуже близько до літніх жителів.

У Бельгії в будинку для літніх людей після візиту Санта Клауса померли 23 людини - фото 3

"Команда дуже шокована тим, що трапилося, але цей факт, одночасно мотивує їх скоріше позбутися  коронавірусу", — сказав представник Armonea, фірми, яка управляє будинком.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Японії діагностували перші випадки мутованого коронавірусу з Британії, а також про те, що Україна знайшла спосіб зберегти і перевезти вакцину від Covid-19.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини