Головна Новини Світ Європа У Чехії вбили громадянина України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії вбили громадянина України: подробиці

У побитого українця діагностували набряк мозку та черепно-мозкову травму

9 листопада 2021, 15:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Чехії загинув громадянин України. Про це пише видання УНІАН.

У Чехії вбили громадянина України: подробиці

У Чехії вбили українця. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в столиці Чехії, Празі. За інформацією ЗМІ, ще минулого місяця громадянин України, який працював закордоном будівельником, вирушив зі своїми товаришами до місцевого клубу. Під час відпочинку українців напав охоронець закладу.

Як пише видання, чоловік почав ображати та штовхати відвідувачів. Опинившись на вулиці, охоронець завдав удару рукою в обличчя українця. Від удару чоловік не зміг утриматися на ногах і впав, ударившись головою об землю. Потерпілий знепритомнів і був госпіталізований.

Медики діагностували у чоловіка набряк мозку та черепно-мозкову травму. Протягом місяця він перебував у реанімації непритомний. На жаль, лікарям не вдалося врятувати життя потерпілого.

Наразі встановлюються всі обставини трагедії. Видання повідомляє, що раніше охоронець клубу вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у столиці Росії молоду дівчину зґвалтували на вечірці друзів. Постраждала перебрала з алкоголем та заснула. Під ранок вона виявила, що прокинулася не в тій кімнаті, проте не надала цьому особливого значення. Через деякий час вона побачила в інтернеті відео її статевого акту з одним із гостей. Як виявилося, поки дівчина була непритомна, він скористався цим і зґвалтував.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що громадянин України протягом тривалого часу чинив крадіжки у магазині, де працював продавцем. За весь час він поцупив товарів на 75 тисяч злотих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини