Головна Новини Світ Європа Хотів купити криптовалюту: у Польщі українець упродовж місяця грабував магазин
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів купити криптовалюту: у Польщі українець упродовж місяця грабував магазин

Громадянин України обікрав польську крамницю на 75 тисяч злотих

5 листопада 2021, 19:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі поліціянти затримали громадянина України. Про це пише видання ТСН.

Хотів купити криптовалюту: у Польщі українець упродовж місяця грабував магазин

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у столиці Польщі. Співробітники правоохоронних органів встановили, що 24-річний українець влаштувався продавцем у місцеву крамницю і протягом місяця вкрав з нього дорогі мобільні телефони, навушники та годинники.

З'ясувалося, що хлопець почав чинити крадіжки вже за кілька днів після того, як його прийняли на роботу. Загальна сума вкраденого становила 75 тисяч злотих (приблизно 420 тисяч гривень).

За даними поліційних, українець продавав накрадене у ломбардах, а виторг зберігав у віртуальному гаманці для подальшої купівлі криптовалюти.

Правоохоронці затримали правопорушника під час чергової спроби крадіжки мобільного телефону вартістю 3900 злотих. Загалом він встиг вкрасти 17 смартфонів.

На допиті підозрюваний зізнався у скоєному. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Польщі двох поліціянтів підозрюють у побитті громадянина України. Чоловік заявляє, що правоохоронці затримали його безпідставно, а потім побили у лісі. На цей момент співробітників було відсторонено від виконання своїх службових обов'язків, а місцева прокуратура проводить розслідування за цим фактом.

Також сайт "Коментарі" інформувало про те, що в столиці Іспанії водій легкового автомобіля здійснила наїзд на групу дітей. Згідно з попередніми даними, внаслідок інциденту загинула шестирічна дитина. Вона померла вдома від отриманих травм. Ще двоє школярів отримали тяжкі поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини