Головна Новини Світ Європа У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги: десятки постраждалих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги: десятки постраждалих (ФОТО)

Машиніст одного з потягів проігнорував сигнали світлофора, які забороняли рух

4 серпня 2021, 12:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чехії зіткнулися два потяги. Про це повідомляє видання Novinky.

У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги: десятки постраждалих (ФОТО)

Зіткнення поїздів у Чехії. Фото: HZS Plzeňského kraje

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 4 серпня, в районі чеського міста Домажлице. Повідомляється, що неподалік від села Мілавче зіткнулися два пасажирські потяги.

Згідно з попередньою інформацією, в результаті події дві людини загинули і ще щонайменше 50 пасажирів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце події прибув міністр транспорту Карел Гавлічек. Він розповів, що зіткнення сталося через те, що машиніст одного з потягів проігнорував заборонний сигнал світлофора.

На місце катастрофи також прибули співробітники рятувальної служби і медики. Постраждалих доставляють в медичні установи. Встановлюються всі обставини того, що сталося.

У мережі з'явилися фото з місця події.

У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги: десятки постраждалих (ФОТО) - фото 2

Фото: HZS Plzeňského kraje

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі на залізничному переїзді пасажирський поїзд в'їхав у вантажівку. Повідомляється, що після зіткнення кілька вагонів поїзда зійшли з рейок. У результаті події постраждали кілька пасажирів потяга. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля проігнорував сигнали, які забороняють рух, і виїхав на колію. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Львівській області вантажний потяг зіткнувся з легковиком, водійка якого проігнорувала сигнали світлофора, які забороняли рух, і виїхала на переїзд під час руху складу. В результаті події загинула водійка легковика. На місце події прибули рятувальники і медики. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини