Головна Новини Світ Європа У Франції розбився вертоліт з рятувальниками (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції розбився вертоліт з рятувальниками (ВІДЕО)

На борту вертольота знаходилися п'ятеро людей

13 вересня 2021, 10:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції розбився вертоліт рятувальної служби. Про це повідомляє видання BFMTV.

У Франції розбився вертоліт з рятувальниками (ВІДЕО)

Афіакатастрофа у Франції. Фото: avionslegendaires.net.

Як стало відомо, інцидент стався на північному сході країни. Повідомляється, що гвинтокрила машина рятувальників департаменту Ізер впала в горах. На борту літального апарату знаходилося п'ятеро осіб (кілька членів екіпажу і співробітники рятувальної служби).

Вертоліт прямував на допомогу велосипедисту, який отримав травми катаючись в складних гірських умовах. Як розповідають очевидці події, рятувальники зробили кілька кіл над місцем посадки, після чого машина різко почала втрачати висоту і незабаром впала на землю. Було чутно кілька вибухів.

За інформацією видання, в результаті авіакатастрофи загинула щонайменше одна людина. На цей момент встановлюється причина краху. Відзначається, що на момент події в цьому районі були хороші погодні умови.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії пасажирський літак здійснив жорстку посадку. Згідно з попередніми даними, на його борту знаходилося шістнадцять осіб, з яких двоє пілотів і чотирнадцять пасажирів. Можливою причиною авіакатастрофи могла стати помилка екіпажу при польоті в складних умовах або відмова двигуна.

Також "Коментарі" інформували про те, що в російському модулі Міжнародної космічної станції було чути запах гару. Спрацювала система пожежної тривоги і космонавтам довелося активувати фільтр, який очищає атмосферу станції. Астронавт Європейського космічного агентства розповів, що в американський сегмент станції проник запах згорілої електроніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини