Головна Новини Світ Росія У Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення: є загиблі (ФОТО)

На борту літака перебувало 16 осіб

12 вересня 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

Внаслідок жорсткого приземлення пасажирського літака L-410 загинуло четверо осіб — троє пасажирів і пілот. Трагедія сталася на території Російської Федерації, в Іркутській області. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на ТАСС.

У Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення: є загиблі (ФОТО)

У Росії пасажирський літак здійснив жорстке приземлення - фото flickr

За попередніми даними, на борту літака перебувало 16 осіб, 14 з яких — пасажири і двоє — члени екіпажу. Зазначається, що можливою причиною жорсткої посадки стала відмова двигуна і помилка екіпажу в умовах туману.

Губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв повідомив, що в понеділок, 13 вересня, влада буде приймати рішення про компенсацію сім'ям постраждалих і загиблих в результаті трагедії.

Зазначається, що рятувальники продовжують звільняти людей, яких затиснуло в салоні.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що в Словаччині розбився невеликий літак. У селі Мокра-Гай на Скандинавському півострові зазнав аварії невеликий чотиримісний літак. У момент події на його борту знаходилося троє людей (один пілот і двоє пасажирів). На місце прибули медики і співробітники рятувальної служби, яких викликали жителі району Скаліце. Прибувши на місце катастрофи рятувальники почали ліквідацію загоряння, яке сталося в салоні літального апарату. Коли вогонь вдалося загасити, були виявлені бездиханні тіла трьох осіб.

Також портал повідомляв, що в Сполучених Штатах Америки у пасажира літака під час польоту загорівся смартфон . Літак здійснив вимушену посадку в міжнародному аеропорту Такома в Сіетлі (США). Власник гаджета розповів, що у нього запалав Samsung Galaxy A21. Смартфон повністю вигорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини