Головна Новини Світ Європа У Грузії обрушилася багатоповерхівка: є жертви (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії обрушилася багатоповерхівка: є жертви (ФОТО)

Рятувальники проводять пошукові роботи

8 жовтня 2021, 15:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Грузії стався обвал багатоквартирного будинку. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Грузії обрушилася багатоповерхівка: є жертви (ФОТО)

Обвалення багатоповерхівки в Грузії. Фото: Batumelebi.ge

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 8 жовтня в грузинському місті Батумі. Обрушилася частина багатоповерхівки. За словами деяких очевидців, обвалення передував вибух.

Згідно з попередніми даними, в результаті події загинули люди. Під завалами можуть знаходитися мешканці, в тому числі і діти. На місце подій поспішили співробітники рятувальної служби та правоохоронці.

На цей момент ведуться пошукові роботи. Задіяна спецтехніка.

Видання Кореспондент передає, що під завалами опинилися кілька припаркованих автомобілів. Рятувальники витягли з одного з них шестирічної дитини.

Встановлюються всі обставини події.

У Грузії обрушилася багатоповерхівка: є жертви (ФОТО) - фото 2

Фото: Batumelebi.ge

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Афганістані прогримів вибух в мечеті. Люди, які знаходилися всередині будівлі, зібралися на п'ятничну молитву. В результаті події загинуло понад сто осіб, ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На цей момент точна кількість жертв встановлюється. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що в польському місті загорівся пасажирський автобус. У його салоні перебували громадяни України. На місце подій прибули правоохоронці та рятувальники. Згідно з даними ЗМІ, займання сталося через блокування і нагрівання гальмівної системи. Автобус прямував до Тернополя з польського Слупська. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Детальніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини