Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані прогримів вибух у мечеті: десятки загиблих (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані прогримів вибух у мечеті: десятки загиблих (ВІДЕО 18+)

Люди зібралися в будівлі на п'ятничну молитву

8 жовтня 2021, 15:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В афганській мечеті прогримів вибух. Про це повідомляє видання Aamaj New.

В Афганістані прогримів вибух у мечеті: десятки загиблих (ВІДЕО 18+)

"Швидка". Фото: UNN

Інцидент стався сьогодні, 8 жовтня, в афганській провінції Кундуз, що на півночі країни. Як стало відомо, в шиїтській мечеті стався вибух. Люди, які знаходилися всередині будівлі, зібралися на п'ятничну молитву.

За даними ЗМІ, в результаті події загинуло понад сто осіб, ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На цей момент точна кількість жертв встановлюється.

Згідно з попередньою інформацією, перебуваючи всередині мечеті, терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій.

У мережі з'явилося відео з місця подій.

Відео 18+.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в польському місті Томашув загорівся автобус з пасажирами з України. В салоні транспортного засобу знаходилося три десятки людей. За інформацією в ЗМІ, займання сталося через блокування і нагрівання гальмівної системи. На місце подій поспішили співробітники правоохоронних органів і рятувальники. В результаті інциденту ніхто не постраждав.  Автобус прямував в місто Тернопіль зі Слупська. 

Також "Коментарі" інформували про те, що підводний човен ВМС Сполучених Штатів Америки зіткнувся з невідомим об'єктом у Тихому океані. Через зіткнення постраждали 11 моряків на борту судна. Ні ядерна установка, ні внутрішні приміщення не постраждали. Корабель знаходиться в стабільному стані.Потерпілі отримали травми різного ступеня тяжкості. Представники ВМС заявили, що їх життю нічого не загрожує. На цей момент встановлюються всі обставини події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини