Головна Новини Світ Європа У Хорватії розбився пасажирський автобус: понад сорок постраждалих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хорватії розбився пасажирський автобус: понад сорок постраждалих (ВІДЕО)

У Хорватії автобус, який прямував в Косово вилетів в кювет

25 липня 2021, 20:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Хорватії відбулося серйозне ДТП за участю пасажирського автобуса. Про це пише видання HINA.

У Хорватії розбився пасажирський автобус: понад сорок постраждалих (ВІДЕО)

У Хорватії розбився пасажирський автобус. Фото: ukrinform

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 25 липня, поблизу міста Славонський Брод, що на північному сході Хорватії. Повідомляється, що автобус, який слідував в Косово, з'їхав в кювет і перекинувся.

В результаті події загинули десять людей і ще щонайменше сорок постраждали. Загинули дев'ять пасажирів і водій транспортного засобу. Також повідомляється, що на цей момент вісім постраждалих перебувають у важкому стані.

На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів, рятувальники та медики. Постраждалі були госпіталізовані в найближчі медичні установи. У Мережі з'явилося відео з місця події.


    

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі мікроавтобус, в якому знаходилися громадяни України потрапив в серйозне ДТП. В результаті події постраждали дев'ятеро осіб. Також повідомляється про загиблого. На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Китаї водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з пасажирським автобусом. Інцидент стався на автомагістралі поблизу китайського міста Шеняьн. Постраждалі були госпіталізовані прибулими на місце події медиками. На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють причини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини