Головна Новини Світ Європа У крові виявили смертельну дозу алкоголю: в Польщі українець потрапив у ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У крові виявили смертельну дозу алкоголю: в Польщі українець потрапив у ДТП

Спочатку правоохоронці подумали, що їх прилад зламався

23 жовтня 2021, 12:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі поліційні затримали громадянина України. Про це повідомляє видання УНІАН.

У крові виявили смертельну дозу алкоголю: в Польщі українець потрапив у ДТП

У Польщі затримали українця. Фото: Autocentre

Інцидент стався в місті Тарчин, що у Мазовецькому воєводстві. Як стало відомо, пізно ввечері, 44-річний чоловік потрапив у ДТП на своєму автомобілі. Легковик протаранив паркан.

Співробітники правоохоронних органів прибули на місце події й виявили, що водій транспортного засобу знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Порушника витягли з-за керма і протестували на тверезість.

Як пише видання, спочатку правоохоронці подумали, що їх прилад зламався, однак повторні тести не змінили показники. У крові в українця виявлена смертельна доза алкоголю — п'ять проміле.

Чоловік спробував відкупитися від поліціянтів і поклав між кріслами автомобіля кілька сотень злотих. Правопорушник був затриманий.

Тепер українцю загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Казахстані літак з гравцями футбольної команди потрапив в аварію в аеропорту. Літальний апарат зіткнувся з легковим автомобілем. Повідомляється, що в результаті події ніхто не постраждав. Пасажири провели в салоні літака більше ніж годину в очікуванні евакуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі через сильний буревій загинув громадянин України. Чоловік помер у Нижньосілезькому воєводстві, що на південному заході країни. У момент смерті він перебував у своєму транспортному засобі. Через сильні пориви вітру автомобіль потрапив у рів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини